And yeh it gets worse...

So tonight when I booted up my workstation the screen kept flashing and was running really slow... soooo... after doing tests...

It appears as if now instead of just DIMM slot 1 being dead... now slots 1 and 3 are dead which makes sense cause they are on the same channel... So now I am down to 4gigs of RAM and yeh now I really have to return this POS...

Also one of the sticks of RAM went kaput as well... it works but shows up as 1024mb's and its a 2gb stick! I tested in all the slots and of course none of them work in slots 1 and 3 but this stick only shows up as 1gb in the working slots...

They don't sell this mainboard model anymore...maybe this is the reason why?

Comments

  1. Shit. Sorry this is happening to you, man. Maybe you should consider another board? Tyan has always had a good reputation, though. How about another Tyan board, but an upgrade, maybe?

    Good luck putting it together, M. Sure don't need all this tech bullshit in the middle of your creative work.

    ReplyDelete
  2. Typical, ain't it? I feel for ya man. I've having computer issues of my own. My monitor doesn't seem to recognize that my computer has booted. I think my grphics card might be on its last leg...

    Anyways, I'd try and contact Tyan if possible, if you havent already. There must be some kind of manufacturers warranty, though if you've already gone through 2 of these boards, it might be better to try and fight with Newegg or Tyan for a refund.

    Haha, despite the suckage of the situation, I can't help but think this is a perfect excuse to pony up for for an x58 MoBo and Core i7 xD

    ReplyDelete

Post a Comment